​My next destination

​Yohype – Where brands and influencers connect

YoHype in Raven’s life

Yohype er en helt ny hjemmeside, hvor brands og influensers har muligheden for at connecte med hinanden på en virkelig smart og ukompliceret måde! Det forgår sådan, at man bare går ind på Yohype.dk, opretter sig som enten brand eller influencer og herefter kan man se hvilke kampanger der kunne være interessante for en. Derved har man fri mulighed for at reache out til hinanden omkring kampagner, der kunne være lige præcis relevant for DIN profil.

Det er en ny, smart og alternativ måde for både youtubere, bloggere og instagrammere at tjene lidt penge på at lave, det man brænder for. Yohype gør det nemt for både dig og for brands at komme i kontakt med hinanden, hvilket er en platform jeg synes vi har manglet herhjemme i Danmark. Så tjek det ud og se om det er noget for dig, du kommer direkte til hjemmesiden lige her.

Håber også dette indlæg giver et svar til aller jer der sidder med tanken om hvordan eller om I kan tjene penge på at være influencer.

Masser af knus og så ses vi til en #mitlorteliv oplevelse i morgen, og den e god akavet kan jeg vidst godt afsløre.

Xx Ravn

Indlæg lavet i samarbejde med YoHype

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

​My next destination