Saturday night

Fun fact – Stjernetegn

Zodiac sign in Raven’s life

Så er vi startet på en ny uge hvilket også betyder at der er nyt ugens horoskop. Måske det her er super mærkeligt for nogen at læse, eller også så har du det nok på samme måde. Jeg kan vel ikke være den eneste der lige læser mit stjernetegn i Metroekspressen eller på Elle, men hvis jer er, så er jeg heller ikke bleg for at indrømme, at jeg ELSKER at læse mit stjernetegn, for jeg føler virkelig at det passer haha.

Jeg havde, som nævnt herinde, en ?åbenbaring? sidst på år 2017 for nogle ting jeg gerne ville ændre og det at komme ud af nogle gamle vaner/cirkler, som jeg følte jeg blev ved at køre rundt i. Lige i starten af det nye år læser jeg så, mit stjernetegn for December måned, (jeg ikke havde fået det læst inden årsskifte), og der står bla. at jeg vil starte nye ting i 2018 og efterlade gamle vaner i 2017, samt at jeg er træt af sidde fast i de samme gamle tanker og fantasier og nu er frisk på at realisere mine drømme i det nye år. And I was like, this is so me? Ved godt det er noget spøjst noget, men kender I ikke det hvor man tænker hvordan det kan passe SÅ godt på ens tanker og humør, hvis ikke der bare var et eller andet crazy spirituelt over det?

En anden grund til jeg er vild med at læse mine stjernetegn, er at jeg føler jeg har lidt af gå efter, hvis det overhovet giver mening. For eksemplet står der bla. i mit Januar horoskop på Elle, at jeg skal gøre de ting som gør mig glad og at mine ønsker og drømme kan blive til virkelighed, hvis jeg arbejder systematisk og målrettet. Det fik mig til at sætte mig ned og skrive hvad jeg gerne ville nå for denne måned, for at komme i retning af mit mål. Det er selvfølgelig ikke fordi jeg planlægger mit liv efter ugens horoskop, don’t get me wrong, men for mig er det en lille sjov ting at følge med i.

Nu tænker du måske jeg er lidt skør (det er jeg nok også), men det er sådan en lille hyggelig ting i mit liv jeg godt kan lide at læse.

Det var mandagens fun-fact og jeg håber I får en dejlig uge med gode oplevelser og udfordringer!

Xx Ravn

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Saturday night