​Today’s outfit

​Next stop: Andorra

New destination in Raven’s life

Så kom dagen for afrejse endelig, og jeg ser nu frem til 8 lækre dage her i Andorra. Vi er på vej til at flyve og jeg glæder mig til vi er ankommet på hotellet, som i øvrigt ligger fedt med en flot udsigt, det virker simpelthen bare skønt. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme ud og udforske sneen, og generelt hele området for gode pister. Min søster og far er, ligesom mig selv, nogle ræsere og vi står en stor del af tiden off-pist (lige dette er dog mest deres beslutning haha), så det er altid fedt at finde godt sne og udfordrende ruter i et terræn man ikke har været før.

I morgen skal jeg have et par nye skibriller og måske nogle nye skistøvler, og så skal vi ellers bare hygge hele dagen, som en rigtig god skiferie altid består af – jeg elsker virkelig stemningen og den varme følelse (trods kulden) en skiferie bringer, så nu er det bare om at nyde de næste dage på bedste vis.

Ovenover ses lidt billeder fra dagen i dag, hvor jeg er iført mit aller behageligste tøj, da jeg bare ikke ved noget værre end ikke at have super comfy tøj på i en flyver.

God weekend.

Xx Ravn

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

​Today’s outfit