​But where did the money go?

Is he your boyfriend?

Traveling partner in Raven’s life

Nyheder omkring USA og hvem er det egentlig jeg rejser med?

Såå, siden jeg skrev indlægget omkring, at jeg skulle ud og rejse, så har der været et lidt uopklaret spørgsmål, grundet min lidt for overflødige indskydelse af navnet “William” og ikke rigtig skrev andet, end at vi skulle rejse sammen. Men William og jeg er ikke kærester, vi er bare to rigtig gode venner og han elsker, heldigvis, ligeså meget mode, shopping og alt ved storbyer som mig, og ja vi har faktisk bare de helt samme forventinger til turen og interesse for at opleve alt det samme i USA, så derfor valgte vi, at det ikke kunne være mere oplagt eller perfekt at tage på denne tur sammen. Jeg kender ham fra Jylland, da han bor lige ved siden af min Mormor og Morfar i Århus, hvilket så også er grundet til, at vi ikke særlig ofte ses, meeeen tror ikke der er meget vi ikke ved om hinanden når vi er hjemme fra den tur haha. I kan følge med i Williams liv og selvfølgelig også rejsen, når vi kommer dertil, lige her hvis det lyster.

Nu til update på turen! – Vi lavede en lille ændring omkring hotel i NY, da vi fandt dette Hotel Gatsby, som simpelthen ligger helt perfekt i forhold til hvor vi gerne vil bo og ser super lækkert ud. Derudover så glæder jeg mig virkelig til at vise jer de ændringer, der vil komme på mine sociale medier i den periode jeg rejser! Jeg arbejder på en helt masse disse dage for at planlægge og gøre de sidste ting klart, inden jeg kan vise alt nyt til jer!

Ny update på lejligheden kommer lige om hjørnet også! Så se frem til en masse nyheder de næste to måneder og så går det ellers løs. Hvis du har lyst til at følge med behind the scenes så følg mig endelig på Instagram: Mathilderavnc og Snapchat: Mathilderavn69

Rigtig god weekend derude,

Xx Ravn

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

​But where did the money go?