​How to get an useful wardrobe

​Most frequently asked questions about me

All about Raven’s life

Det er efterhånden længe siden der har været lidt ?facts about me? her på bloggen, så jeg fik den ide, at jeg ville besvare de mest spurgte spørgsmål, og derved også give jer en endnu bedre fornemmelse af hvem jeg er – so here goes;

Er du hel dansker? – Dette spørgsmål kommer ofte i sammenhæng med min hudtone, da jeg aldrig er rigtig ?dansker bleg? men ja jeg er helt dansk, jeg tror faktisk virkelig ikke jeg har andet end københavner og århusianer i mig, jeg har bare været heldig med min pigment haha.

Hvor ofte træner du? – Jeg har som tidligere nævnt altid været elitespringrytter og derfor trænet mange timer hver dag hele mit liv. Efter jeg er stoppet med at ride, så er jeg egentlig bare endnu længere tid i fitness, så 1-2 timer om dagen og sørger for at lave meget cardio. Derudover elsker jeg at gå lange ture med min hund Joey (når det ikke er alt for koldt).

Hvordan holder du din farve om vinteren? – Jeg bruger faktisk ingenting, jeg tager imod sol ekstremt hurtigt, så hvis jeg er et sted med sol om det er skiferie eller solferie, så bliver jeg brun. Det er jo sådan set bare lucky gener. Så jeg er nok den værste til at anbefale selvbruner og hvad der ellers findes, for jeg har aldrig nogensinde selv brugt det. Jeg er allergisk overfor 37.000 ting så det er noget jeg aldrig har forsøgt mig med. Jeg bruger dog fugtighedscreme året rundt.

Hvad siger dine forældre til at du blogger osv? – Mine forældre synes min blog er rigtig god, og jeg har nogle skønne supporting forældre der altid har lært mig at jeg skal gøre det jeg har aller mest lyst til. Min søster derimod, hun forstår ikke, at jeg orker at bruge tiden på det haha (hun er helt modsat mig ang. sociale medier)

Betaler dine forældre dine ting? – Dog har jeg nogle gavmilde og skønne forældre, og de har da medvirket til en del af mine dyre ting i og med, at det har været mine fødselsdagsgaver, studentergaver osv. men de fleste af mine dyre køb (og alt andet) er ting jeg selv køber, for mine egne tjente penge. Min mor er altid er min super adviser, inden jeg gør større køb, for der er altså bare intet bedre end “moms permission”.

Hvorfor har du ikke en kæreste? – Lige nu har jeg simpelthen hverken tid eller overskud, jeg har så meget andet i mit liv, jeg hellere vil prioritere end en kæreste at skulle tage hensyn til. Alt det kan komme når jeg er settled fra mine rejser etc. – Men man kan jo ikke bestemme over kærlighed, lige på nuværende tidspunkt er det bare ikke noget jeg opsøger, hvis man kan sige det sådan?.

Det var lidt om mig, på en lidt alternativ måde end bare alm. fakta – og så håber jeg samtidig det gav lidt svar til de spørgende.

Lots of love,

Xx Ravn

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

​How to get an useful wardrobe