​Most frequently asked questions about me

Places I love to be

Surroundings which make my heart at ease

Kender I ikke den følelse af at befinde sig et sted, hvor man føler sig tilpas på en helt anden måde end nogen andre steder? Sådan har jeg det med f.eks. med et sted som lufthavnen, jeg ved ikke noget bedre end den stemning der er i en lufthavn. Der er et eller andet specielt ved den atmosfære, det skaber at alt fra forvirrende mennesker til tanken om den destination du går i møde. Mennesker der farer rundt eller nyder en god middag, men alle sammen for at komme til et nyt land, en ny by eller hjem til deres trygge rammer.

Et andet sted jeg elsker at være er cafeér med en speciel form for stemning over sig. Jeg er vild med den lidt franske stil, som får en til at føle man sidder i Paris på Champs-Élysées. Mine yndlings cafeer i København er pt. Les voyages, Café No.11, Sanders og Beau Marche café á Vins. De har alle en så dejlig rolighed og ingen stres faktorer over sig.

Derudover så elsker jeg alt ved storbyer, alle de forskellige stile og alle de indtryk man danner sig af alt nyt omkring en. Jeg elsker tanken om at alle de mennesker omkring dig, alle sammen har forskellige errands at gøre og at se forskelligheden på os alle. Derfor er København, Paris, London etc. også nogle af mine yndlings steder at befinde mig.

Lige så højt som jeg elsker alt dette storhaj, så ved mit indre ikke noget bedre end at gå en tur på stranden, se sol opgangen, nyde lyden af bølger og mærke verden på en helt anden måde, med kun mine egne tanker og min egen tilstedeværelse. Om det er hjemme eller i udlandet, så vil stranden altid være mit calm spot, hvor jeg føler man kan få lov at være alene. Og så er der noget betagende ved at se hvor smuk verdenen har skabt sig selv.

Et sidste sted jeg elsker at være, er i spa. Det er et sted lavet for at du skal komme og slappe af og lade tankerne forbipassere i et stykke tid. Så dette er også en lille slags escape fra omverden, da alle er der for at få lidt ro fra daglig dagen, which I like the idea of.

Så ja, det var lidt omkring steder, der får mig til at føle mig rigtig godt tilpas og jeg synes I skal prøve nogle af dem!

Xx Ravn

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

​Most frequently asked questions about me