3 Outfits 1 Saturday & GoTraveling Event

Når tingene bare flasker sig

Raven’s life

I dag er hvad man kan kalde en rigtig god onsdag! Nogen gange er det bare som om at tingene på en eller anden måde vælger at flaske sig på én og samme tid, og de dage kan man da bare ikke andet end at nyde! Oven i det er det min mors fødselsdag, hvilket bare gør det hele ekstra dejligt. Jeg har simpelthen haft en skøn dag, da en helt masse af mine hængepartier er blevet afsluttet, nye samarbejder er kommet til og ikke mindst nye lækre ting ankommet!

Jeg har siden, at jeg købte mine Dior pumps, (nogen af jer husker måske jeg købte dem i USA) egentlig ventet på at få dem hjem igen, da der var en fejl på skoen, hvilket jeg så endelig har fået i dag! Derudover, så har jeg haft problemer med min hvide sweater fra Balenciaga, hvilket også endelig er kommet på plads, så det er bare rigtigt rart lige at få det løftet af skuldrene.

Oven i det har jeg modtaget det smukkeste smykke fra ByBiehl, indgået nyt samarbejde med Vero Moda (som I kommer til at se mere til i starten af oktober), modtaget endnu et par nye sko, som I kommer til at se min næste youtube video, nemlig min sko samling, fået besked om mit nye tøj fra Gina Tricot ligger klar til mig i butikken og sidst men ikke mindst har jeg modtaget produkter fra Australian Bodycare og en masse lækker drikkelse fra VitaminWell! Så, som I nok kan høre, så er der drønet en masse pakkebeskeder og leveringer ind af døren hos mig i dag, og om præcis 1 uge så ankommer alle mine møbler til stuen i min lejlighed! Jeg må indrømme at jeg føler mig helt spoiled haha

Det er bare så rart og giver mig en behagelig ro I kroppen når nogle af de ting man går og husker på skal ordnes eller ting man er lidt i vente position med (som skoene og trøjen) endelig er ude af verden!

Af en eller anden grund tror min hjerne at det er tirsdag i dag, og jeg er kommet til at skrive det flere steder på de sociale medier haha så nu skriver jeg det rigtigt og ønsker jer en rigtig skøn onsdag i dejligt selvskab <3

Nu skal jeg fejre min mors fødselsdag med sushi og så skal jeg ellers bare hygge hjemme med (min hund) Joey.

Jeg glæder mig til at vise jer alle tingene,

Love, Raven

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 Outfits 1 Saturday & GoTraveling Event