Fall jackets under 900 DKK

Min housewarming

Kjole fra Zara, bælte fra Samsøe Samsøe og sko fra Nike model “Nike M2k Tekno”

Raven’s life

Så blev det søndag aften, og jeg ligger nu og slapper af efter weekendes strabadser. Jeg har, som nogen måske har set på Instagram, holdt housewarming i fredags (virkelig skøn aften) og hertil var der rigtig mange der spurgte indtil både mit outfit men også forskellige lejligheds-ting. Selve møblerne bliver nævnt i den lejligheds-tour, som jeg har tænkt mig at filme i denne uge, som kommer op på min YT, men outfittet kan I allerede se nu ovenover, med links til selvfølgelig. Jeg er derudover også begyndt at tagge meget af mit tøj på mine billeder på min insta, da jeg ikke altid poster mine outfits herinde – så husk at følge med der hvis du ønsker hurtigt svar på hvor mine ting er fra!

Jeg har samlet lidt billeder fra selve aftenen som kan ses ovenover dog fik jeg ikke taget et billede af min ellers fine gæst som stod i døren (for sidste gang), nemlig min Justin Bieber papfigur, som nu har været i mit liv siden jeg gik i 9.klasse haha han havde desværre sin sidste aften i fredags, men vil mene det var en god afskedsfest 😉

I denne weekend, udover min housewarming, har jeg været til to fødselsdage og set min mormor og morfar, som har været på besøg fra Jylland. Håber I har haft en dejlig weekend også!

Love, Raven

1 kommentar

  • Aaron

    Is this what the Danes mean by hyggelig? Looks cozy, warm and beautiful babe

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fall jackets under 900 DKK