Milano day 1

Milano day 2+3

Raven’s life in Milan 

Et par travle dage ventede ved hjemkomst så mine sidste dage i Milano blev desværre lige udskudt et par dage før de ramte bloggen her. Vi brugte tirsdag og onsdag på shopping (ofc) men også på at tage en bustur rundt i byen, og på at være i den smukkeste kirke jeg nogensinde har oplevet. Det er sjældent man ser en bygning så smuk som Duomo, det er virkelig en af de attraktioner som ikke på nogen måde er overvurderet – jeg vil klart anbefale alle der tager til den smukke modeby, både at opleve kirken indeni såvel som at gå en tur op og gå rundt på taget (kommer fra en med højdeskræk haha). Der er noget helt specielt ved at stå lige ved siden af de høje spirer og se hver eneste lille håndlavede detalje. No wonder det tog 400 år at bygge. 

Ovenover har jeg samlet højdepunkterne i billeder fra dag 2 og 3 på min tur, og der er selvfølgelig også en del på Insta. 

Glæder mig til at dele min guide og vlog med jer!

Love, Raven

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Milano day 1