Fall vibes

Afrejse om 1 uge

Som overskriften og billedet ovenover indikerer, så er der i dag præcis en uge til jeg igen sidder i flyveren på vej til noget varme, væk fra alt den kulde der er ved at ramme dk, og nogle nye oplevelser. Denne gang skal jeg nemlig tilbage til LA, som første stop! Dette bliver dog ikke min eneste destination i denne omgang, men alt det kommer I til at kunne følge med i herinde og ikke mindst på min Instagram. Jeg kan vidst godt afsløre at jeg kommer forbi 3 forskellige steder, og at her bliver fyldt med outfit inspo og gode caféer!

See you in Hollywood

Love Raven

 

1 kommentar

  • Aaron

    That sounds fun Mathilde, how do you like this new blog platform, I thought your old blog was like easier to read and scroll and all that, but anyways, hope you are doing well <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fall vibes