20th Birthday party

En ny start

A part of Raven’s life

Som nogen måske har opdaget har jeg ikke opdateret min blog, selvom jeg skrev jeg ville gå igang. Det har skyldes manglede tid pga. min sport hvor jeg har været i et langt og tidskrævende genoptræningsforløb med min hest Chronos 32.

Det ikke alle der ved at jeg har redet hele mit liv og har levet et liv hvor træning med alle hestene/ponyerne har været størstedelen af min hverdag og ikke mindst alle weekenderne der har stået på stævner i hele norden.

Det er desværre et eventyr der efter mange overvejelser stopper for mig nu, da Chronos ikke bliver rask igen og jeg derfor har valgt at stoppe min ridekarriere for nu.

Det er hårdt at sige farvel til noget der har været så stor en del af hele mit liv og som jeg har kæmpet og trænet for i så mange år, så om jeg en dag vender tilbage til denne verden kan jeg ikke udelukke.

Jeg har derfor valgt at jeg vil begynde at bruge lidt af alt den ekstra tid jeg får i dagligdagen til at arbejde på min blog, som primært vil være moderelateret og tips til spisesteder osv i kbh ooooog selvfølgelig om mine kommende rejser (!!)

Jeg håber I vil følge med og I er velkomne til at spørger ind til ting I godt kunne tænke jer jeg skrev om.

Xx Ravn

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20th Birthday party