Finally I can tell...

A real city girl

Sweater from Chiquelle here, Pants from Nelly here, Jacket from Samsøe Samsøe here, Shoes from New Balance, Bag from Balenciaga and sunglasses from Versace.

Dreams and thoughts in Raven’s life

Godaften skønlinger, tak for modtagelsen og de søde beskeder om mit seneste indlæg! I dag startede dagen kl.06 i fitness inden arbejde og så har jeg være inde ved søde Helen til lidt wellness time, samt jeg lige nåde en hurtig kaffe på Social med Nanna – skøn dag!

Det slog mig i dag, da jeg var inde i byen, hvor meget jeg elsker København, og tankerne løb over på hvordan folk kan hade at være i storbyer? Ligeledes tænkes der sikkert også om mig; “hvorfor gider hun sidde på café hele tiden” – derfor blev jeg inspireret til at reflektere over hvad det egentlig er der gør en by som London til mit favorit sted.

Måske har I set The Carrie Diaries eller Sex and the City og en ting de to serier har tilfælles, er de kilometer lange shoppinggader, smukke bygninger og coffee dates på de mest in-cafeér in town.

Hvis der er noget jeg er, så er det en ligeså stor sucker for storbylivet som Carrie, og hendes drøm om Manhattan. Hvis man kender mig, ved man hvor meget jeg elsker byer som London, København, Paris, New York osv. Følelsen af at alt er lige inden for rækkevide og at der er intet jeg ikke kan få, giver en ligeså calm feeling, som at ligge på en sandstrand og bare høre bølgerne (for det jo ikke en hemmelighed at jeg elsker min strand herhjemme og bestemt også solferier haha).

Men hvorfor er det egentlig så fedt at være in the middle of everything? Der er mennesker over det hele, biler der larmer, lyskryds man skal stoppe for og i det hele taget støj konstant. Jeg er som person endda en der elsker at have min alene tid og mine daglige gåture på stranden hvor det bare er mig. Alligevel fascinerer storbyerne mig på en bestemt måde. Måske det er den travle atmosfære, af folk der alle skal nå noget? eller måske det er følelsen af at være liiidt tættere på livet som Blair i Gossipgirl, tanken om at spise crossainter ud til Avenue des Champs-Élysées, eller lige at smutte rundt om hjørnet til yndlingscaféen – eller også er det følelsen af at gå i sin egen dreamworld og kigge ind af de store glasruder, hvor verden alligevel er så travl at man ikke bliver lagt mærke til. Som berørt før, så vil rigtig gerne have en karriere indenfor modebranchen, hvilket nok også er derfor mit fashionheart og drømmen om at leve som Larissa i The Carrie Diaries spiller en rolle for mit glansbillede af dise byer.

Om ikke så længe havner jeg ihvertfald på første stop af listen over drømmesteder, og så er det bare at se hvilken storby fremtiden bringer mig til, én ting er sikkert, jeg vil altid elske livet i storbyen og ferierne på de evige sandstrande.

Kender I også det hvor man bare føler sig SÅ godt tilpas i en by?

Håber I har en god uge, trods det lidt triste vejr!

Xx Ravn

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Finally I can tell...