How I keep myself in shape?

3 next locations this year

Upcoming in Raven’s life

Mandag, gråt vejr, koldt og jeg ligger halv syg? Så pt. ligger jeg i sofaen, ser Rita og drømmer mig væk til strandene i New Zealand og en masse sol. Imens jeg stadig befinder mig her i kulden, som kun bliver slemmere, vil jeg lige dele mine kommende rejser som er planlagt lige pt. – så er der lidt at se frem til.

D.27 sep. rejser jeg til London med min mor og min storesøster, en tur jeg har givet dem i gave, hvor vi skal tøsehygge, spise god mad og shoppe en masse haha.

Dernæst er det familie tur til Marokko. En rigtig chartarejse i slutningen af november med all-inklusive i 8 dage. Her skal der spilles en masse tennis, bades, soles, i spa og alt godt for bare at nyde livet og få en pause fra hverdagen.

Ooog så kommer vi til den rejse, jeg nok ser aller mest frem til – USA roadtrip med min bedste Josie. Vi skal på vores anden tur sammen og denne gang skal vi rejse rundt i USA og have “the time of our lives”. Denne rejse er selvfølgelig en der vil komme meget mere om på bloggen, da vi skal være væk i ca. 2 måneder, fra maj-juli ish, der er ikke helt besluttet afrejse dato endnu, men det bliver SÅ fedt.

Kan ikke vente med dele oplevelser og lækre billeder fra disse ture 🙂

Forsat god start på ugen til jer!

Xx Ravn

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

How I keep myself in shape?