Bag in blue - 10 % Discount

To love what you have

Monday thoughts in Raven’s life

I dag er det et lidt anderledes indlæg, med et emne som berører rigtig mange. Jeg så filmen ?En flænge i himlen? igår på TV2, som start på Knæk Cancer ugen. Det er anden gang jeg ser filmen, og den får mig igennem hele mit følelsesregister hver gang. Jeg synes virkelig det er en smuk og hjertegribende film, som rammer mig i og med man får en fornemmelse for hvad kræftramte, pårørende og lign. går igennem. Måden filmen fortæller om en et liv, en historie, om døden kærligheden og livet på en smuk måde.Jeg har veninder og bekendte som har/har haft kræften tæt på sig, og at se den smerte, sorg og hvad livet kan ændre sig så hurtigt til rammer enhver der “ser på”.

Det gør ondt at tænke på alle de mennesker og familier der bliver ramt af denne forfærdelige sygdom. Når man ikke har prøvet at stå i situationen, er det svært at forstå hvad hvad dem der er ramte går igennem. men en film som denne får mine tanker til at løbe, og jeg kan få helt dårlig samvittighed over, at jeg ikke altid værdsætter alt det jeg har. Livet vil altid byde på udfordringer, op og nedture, kærestesorger og tab – det vil aldrig være fair og man kan spørger sig selv mange gange ?why him or why me or why her? men der vil aldrig være et svar på hvorfor nogen bliver ramt af større udfordringer end andre. Dog skal man også huske, at der skal være plads til at være ked af det over de små ting, for ellers kan man altid finde nogen der har det slemmere end en selv, men nogen gange har sindet også brug for have lov til at være ked af det, set ud fra den situation man selv befinder sig i, for det er okay ikke altid at være på toppen, det er der ingen der er, ligemeget hvor meget man selv ønsker det.

Men hvad jeg selv gerne vil være bedre til, er at være rigtig glad for de ting jeg har, og ikke altid tænke på hvad jeg gerne vil have. I nogle situtationer bestemmer man selv, om man vil gå og være sur over at ens mor ikke gad hente på stationen, eller om man vil tænke pyt, så langt er der heller ikke. De små ting er personligt noget jeg skal blive bedre til og så huske at værdsætte, at jeg lige nu har en skøn familie, nogle dejlige dyr og bor i et priviligeret land med en masse muligheder.

Det var lidt dybere tanker herfra, men jeg I har en god start på ugen og jeg håber vi endnu engang kan få samlet ligeså stor en sum penge ind – mine tanker går ud til alle dem som har mistet.

Xx Ravn

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bag in blue - 10 % Discount