Mixed colors

​I do hate when #1

Struggles in Raven’s life

Kender i det hvor der bare ikke skal særlig meget til før, at man kan få et mindre mental-breakdown? For mig opstår disse situationer, når små ting som disse ramler sammen med en liiiidt for presset dag.

x Uforudsete ting! Jeg kan godt lide at have ting planlagt, og hvis ikke tingene går som jeg vil have/forventer dem til, så har jeg nemt ved at blive frustreret. Jeg får hurtigt en stress fornemmelse i min krop af at vide, at jeg ikke når det jeg gerne vil og har planlagt.

x Ændringer i min daglige rutine. Jeg hader faktisk hvis mine dage er for ens. Der skal ske noget forskelligt hver dag for ikke at køre fast, men når det så er sagt, kan jeg heller ikke klare hvis jeg pludselig ikke har tid til at træne, eller føler mig for presset i situationer så jeg næsten føler mig kvalt.

x At skulle bruge penge på noget jeg ikke har forventet, såsom en p-bøde eller, som i min situation lige nu, at fornye mit pas, det kan irritere mig grænseløst fordi det ikke er noget jeg føler er ?mit? valg selvom jeg jo godt er klar over, det er noget vi alle skal betale for – men aarg det er irriterende!!

x Hvis nogen fortæller mig hvad jeg skal gøre, og forventer det sker når det passer dem og ikke mig. Det er nok sådan en teenage ting, men jeg hader virkelig når nogen forventer man kan gøre lige hvad de siger, når de siger det. Igen kommer det med ændring i mine egne planer ind haha.

Trods for mit til tider ego-liv, har min sport dog lært mig at være god til at håndtere pressede, stressende og uforudsete situationer, hvilket gør jeg er blevet bedre til at tænkte, calm down, der findes nok en løsning.

Måske er det bare mig der er lidt en kontrolfreak og som gerne bare vil have at tingene går efter mit hoved, men jeg kan ikke lade være at tænke at der da må være andre der kender disse situationer?

God aften

Xx Ravn

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mixed colors