​New in - Black week

Finally I can tell…

Big news in Raven’s life

SÅ er der endelig nyheder guys! Som jeg efterhånden har haft skrevet et par gange, så har jeg længe gerne villet fortælle hvorfor jeg har ekstra travlt fortiden – og nu kan jeg endelig dele nyheden med jer.

JEG FLYTTER TIL FREDERIKSBERG! Og jeg glæder mig SÅ mega meget. Det har altid været min favorit lokation, til hvor jeg har ønsket at flytte hen, når jeg skulle flytte hjemmefra og nu sker det, grundet verdens bedste forældre.

Kunne ikke havde drømt om en lejlighed der er bedre end denne, tror ikke det findes – den har perfekt beliggenhed og ligger øverst med altan ud over Frederiksberg.

So that?s why, at der er en helt masse ting der skal planlægges ekstra tid til de næste måneder. Det er lige om at få mast Ikea besøg og renovering ind blandt arbejdet, men selv med et søm i foden så er det worth it!

Nu glæder jeg mig bare helt vildt til at designe det hele, og at få det som mit eget? Derfor begynder der nok også at komme lidt design ideer til lejligheden her på bloggen.

Glæder mig til at dele flere detaljer med jer.

Xx Ravn

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

​New in - Black week