New in and Marocco day 4

Clumsy as usual but in a pretty striped dress

Raven’s life in Marocco

JEG har lige fået den bedste McDonalds is, jeg længe har smagt! De har en is, som er en slags sunday bare med mere chokolade i end normalt, og den er virkelig god – alle løbeturene værd! Udover det har det være en pretty chilly day? Har sådan set ikke lavet andet end at starte morgenen med træning og derefter solet, læst, badet og spist. Virkelig en off-day, og det har været så lækkert!

Hotellet har en masse aktiviteter både i løbet af dagen og hver dag kl.12 og kl.15 har de en dans, hvor de danser til en bestemt sang rundt om poolen, det er en ret sjovt underholdning og jeg tror snart jeg kan den dans udenad + de spiller Justin hernede !YES! Så det er egentlig dét der har været det mest interessante for ikke at glemme de gæster, som starter kl.10 når baren åbner med den første øl, de er altså godt kørende når de danse sessioner eller andre aktiviteter starter, de er faktisk nok mere underholdende end underholdningen.

Her til aften er jeg iført et ret simpelt og casual outfit, da jeg ikke magtede det store eller den helt reelle er jo egentlig, at jeg spilte kakao over min nederdel, som jeg egentlig ville have haft på, 5 min efter jeg var kommet i den SURPRISE 🙂 Det skete som bare ved, at jeg skulle sætte mig ned med koppen i hånden, hvor jeg allerede der spildet på gulvet. Så var jeg lettet over, at jeg ikke ramte tøjet indtil 2 min efter, hvor jeg tipper skeen op af koppen så det sprøjter ud over det hele…fml. Så var det jeg nåede til ikke at orke det helt store, og det blev til min dejlige stribede skjorte-kjole fra Zara, samt mine Balenciaga sandaler og min Gucci taske. Det er et simpelt, hurtigt og stadig ikke alt for kedeligt outfit og jeg eeeelsker at have kjolen på, den er så rar!

Håber I har haft en dejlig 1. advent, det er ikke meget december man kan mærke hernede – glæder mig til julekalender når jeg kommer hjem 🙂

Ps. jeg har bestemt ikke glemt weekly highlights men i og med jeg opdaterer hver dag hernede, så tænker jeg at rykke weekly til onsdag aften og istedet lave en opsummering på rejsen – det håber jeg går ?

Xx Ravn

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in and Marocco day 4