A little pink during the last evening

Knocking on the wrong door before heading home…

Raven’s awkward life

Så er jeg landet i København igen, og jeg må indrømme, at det ikke ligefrem er særlig tilfredsstillende at komme hjem til dette vejr? Jeg drømmer mig tilbage til den solrige morgen, og så må jeg hellere i vinter tøjet i morgen tidlig.

Igår aftes, altså vores sidste aften på hotellet, vælger jeg, at misse at elevatoren stopper på 3 sal og ikke 4 sal, og går derfor bare ud, som om det var der jeg skulle af, uden overhovedet at opdage noget er galt. Da jeg så går hen til mit værelses nummer, eller det vil sige værelse 3003 og ikke 4003, så virker mit kort ikke i døren, hvilket jeg jo selvfølgelig ikke forstår noget af. Mine forældre bor i værelset ved siden af mit og min søsters værelse på 4 sal altså værelse 4005, (tror stadig jeg er på 4 sal, har ikke bemærket 3-tallet endnu) og jeg råber derfor ?moooar?, men da der ikke kommet noget svar banker jeg på i troen om det bare var fordi, at de ikke havde hørt mig? I det døren åbner, er det så en polsk mand der står der og ser spørgenede ud, og først dér opdager jeg, at jeg ikke er på 4 sal. Så jeg siger pænt; ?Ooops wrong floor? og går akavet hen til elevatoren igen… Jeg havde jo heller ikke boet på hotellet i 7 dage nu, så hvordan skulle jeg også kunne finde mit eget værelse 🙂 – Man skulle næsten tro jeg fandt på disse ting, men sådan noget her sker seriøst ALTID for mig? Da vi så kommer ud i lufthavnen i dag, og skal gå ind i flyveren, overser jeg to jernstænger og vader lige ind i dem foran hele køen… #mitlorteliv

Nu ligger jeg dejligt i min egen seng efter en tur i fitness.. Har egentlig kun været hjemme i 3 timer, men jeg tog direkte i fitness fra vi landede, da jeg cravede en svede tur efter at have fløjet, så blev det også lige nået. Endnu bedre så lå de smukkeste smykker og ventede da jeg kom hjem, som I snart kommer til at høre meget mere om! Glæd jeeeer ?

Ovenover ses lidt billeder fra den sidste morgen og turen – sov godt!

Xx Ravn

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A little pink during the last evening