​Plans of the week

​Christmas wishes for my new apartment

Moving out in Raven’s life

I dag kommer det til at handle lidt om mine juleønsker til lejligheden og mine tanker om hvilke ting, jeg gerne vil have derinde. Der jo også en masse ting som man skal have købt sig, når man står og skal flytte ind et helt nyt sted, så derfor har jeg her samlet mine ønsker til lejligheden, lige pt. Jeg eeelsker, at jeg nu kan designe og style mit eget sted og jeg glæder mig rigtig meget til det.

Jeg ved at jeg 100% vil have lidt velour i mit hjem, og jeg er så forelsket i Søstrene Grene’s nye design af stol og puf-pude. De er et must have i enten mørkegrøn eller en bordeaux. Min lejlighed kommer til at være i et meget nordisk design med hensyn til valg af møbler, væg-farve, køkken osv., da jeg godt kan lide min rum enkel og i neutrale farver. Dertil kan jeg godt lide at designe mine accessories i rummene med lidt varme, men stadig neutrale farver, for at få noget personlighed og stemning ind. Plakater og andre accessories kommer jeg nok først til at beslutte, når jeg har set hvordan lejligheden til slut ser ud.

Derudover er glassene nogle jeg har et par stykker af i forvejen og synes er pæne til når der er besøg, og spisebordet har min søster, som jeg synes er en god start som førstegangs spisebord og skærebrættene synes jeg bare er ret så stilede.

Basic ting som tallerkener, glas, bestik osv. der er jeg så heldig at få noget hjemmefra, så det kan jeg vente med at tænke på, til at jeg finder lige dét jeg gerne vil have.

Ihh hvor jeg glæder mig til at vise jer det når alt er ordnet!

Håber I nyder tirsdagen lidt trods det kolde og sjaskede vejr…

Xx

Ravn

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

​Plans of the week