Grown-up thoughts & first inside look

White suit, camel jacket & new jewelry

Jane Kønig Hoop earrings here, Chain earring here, Necklaces here and here, Jacket from Zara here, Pants from Asos similar here, Roll neck here, and bag & belt from Gucci.

New in Raven’s life

God aften loves, i dag var jeg hoppet i mit helt nye tøj som bestod af mit all white suit, samt min nye jakke og mine nye smykker. Jeg har faktisk glædet mig i et stykke tid til at vise jer lige præcis dette outfit, da jeg selv elsker at kombinere beige og hvid. Derudover så elsker jeg at style mine meget clean outfits med nogle fede smykker, da det for mig lige giver at ekstra final touch på det endelige look. Jeg har i dag valgt mine sååå fine nye smykker fra Jane Kønig, som jeg er så forelsket i! De kan både bruges til hverdag og er samtidig perfekt for a night out, da de hverken er for kedelige eller for meget, men derimod har et meget enkelt og stilet design til alle aldersgrupper. Du kan finde smykkerne lige her, og ellers er der links til hele mit outfit inklusiv smykkerne i teksten under billedet.

I dag har været min første dag uden arbejde om eftermiddagen, hvor Jose og jeg tog en kaffe på Café Norden og snakkede nærmere om nogle af vores forskellige planer! Glæder mig til at kunne ?fill you in? omkring det hele.

Håber I nyder jeres uge selvom det jo ikke lige frem er fordi vejret er det fedeste disse dage. Jeg synes allerede farven fra ferien er falmet, så pt. ønsker jeg mig virkelig tilbage til varmen!

Godnat kys

Xx

Ravn

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grown-up thoughts & first inside look