December 25th in Aarhus

Stresset og dét at acceptere

Another side of Raven’s life

Hej sweeties. Jeg har på det seneste, som I måske har lagt mærke til, arbejdet rigtig meget, hvilket jeg selvfølgelig selv har valgt, men dét blandet med alle mine andre projekter har haft en effekt på mig, som jeg ikke ønsker at bringe med ind i det nye år.

Her det seneste stykke tid har jeg været mere træt, nedtrykt og overreageret på små ting, som i realiteten ikke burde påvirke mig i den grad som det har gjort i situationen. Disse små tegn har helt klart fået mig til at indse, at jeg ikke kan arbejde ca. 60 timer om ugen, men også bliver nød til at tænke på mit eget velvære. Jeg er rolig af natur og er typen. som altid har haft et travlt liv med masser at se til. Jeg har derfor altid været ?vi skal nok nå det” typen, når alle andre har faret rundt. Derfor har det været svært for mig at acceptere og erkende, at jeg nok var/er en anelse stresset, ikke kun over arbejde, men pga. alle de ting der sker i mit liv og tanken om alt det jeg gerne vil opnå (helst på rekord tid).

Jeg er en meget sensitiv person overfor folk omkring mig, og jeg påvirkes nemt af deres holdninger og meninger (i dette tilfæde negativt) rettet mod mig, hvilket gjorde at jeg for en uge siden havde en mindre fed oplevelse, der tog hårdere end som så. Selvom jeg faktisk ikke rigtig kender personen, der havde en negativ holdning til mig og dét at jeg er blogger, så var det noget der ramte mig, da jeg er en people pleaser og ønsker at alle tænker godt om mig.

Jo ældre jeg bliver, jo bedre lærer jeg mig selv at kende og én ting jeg skal lære er helt klart at indse og acceptere, at jeg ikke kan please alle jeg møder på min vej. Derudover lære mig selv, at ting tager tid. Jeg har altid gerne villet have mine ideer og planer til at ske lige med det samme og helst lige efter mit hovede tidsmæssigt. Drømme, og store af slagsen, det har jeg altid haft, lige så troen på at jeg vil nå dertil en dag. Sommetider så kan vejen se lang ud, og det er i de situationer jeg kan mærke presset og stressen stige mig til hovedet. Når jeg føler, jeg ikke kan nå de ting jeg gerne vil og der så kommer den mindste ændring i min planlagte dag, så kan jeg blive virkelig ked af det. Det var ting som disse der fik mine tanker til at løbe de sidste par uger, hvordan kan jeg gøre det bedre? Hvad er det helt præcist der gør mig ked af det? Hvorfor reagerer jeg sådan?

Alle disse spørgsmål har, for mig, været sundt at bearbejde og fået mig til at ?rydde op?, i det som har påvirket mig negativt samt hjulpet mig til at indse hvilke ting, der er de reelle grunde til presset på mine skuldre og hvor det kommer fra. Det har allerede hjulpet rigtig meget for mig og min tankegang, at vende tingene om. I stedet for at tænke på alt det jeg gerne vil, så tænke på alle de ting jeg har lige nu, kan se frem til i 2018, og hvordan jeg kommer dertil. At finde vejen til at realisere og opnå mine mål og ikke sætte et for stort pres på mig selv. Man vil altid have mere og mere og jeg har i en periode glemt at nyde alle de dejlige ting jeg allerede HAR og som ligger og venter på mig lige rundt om hjørnet, samt haft andres meninger til at påvirke mit humør for meget.

Forleden postede Justin billedet ovenover på sin Instastory, and he is a wise man – “Throw out your bad habits and face your problems”

Håber I får nogle rigtig dejlige sidste dage i 2017 og går ind i det nye år med nye mål og gode mennesker omkring jer! Jeg skal ihvertfald hygge mig de næste dage og jeg glæder mig til at arbejde hårdt og nyde alle nye ting i år 2018. Nu vil jeg tage ind til byen og drikke en god chai med en veninde.

Xx

Ravn

2 kommentarer

  • Aaron

    God, grant me the serenity to accept the things I cannot change, Courage to change the things I can, And wisdom to know the difference. – Reinhold Niebuhr

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Aaron

    God, grant me the serenity to accept the things I cannot change, Courage to change the things I can, And wisdom to know the difference. – Reinhold Niebuhr

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

December 25th in Aarhus