​April motivation: Less of social medias

Q&A – Get to know me

Questions in Raven’s life

Jeg lavede på min Instagram en poll om hvilket indlæg, der skulle være mit næste her på bloggen, og det blev til en Q&A; så her få I der har skrevet til mig, svar på jeres spørgsmål, eller ihvertfald de fleste af jer så godt jeg kunne!

x Er dine læber naturlige? – Ja, jeg er som I måske allerede har opdaget, allergisk og overfølsom for alverdens ting, så jeg tør slet ikke begive mig ud i at få sprøjtet noget i mit ansigt haha

x Hvem tager dine billeder? – Det er faktisk bare lige dem jeg ses med eller min mor, der tager mine billeder (tak for alle jer forresten, you’re appreciated)

x Går du meget op i din fremtidige kærestes uddannelse, arbejde osv? – Det faktisk et vildt godt spørgsmål, men jeg vil sige at jeg som sådan ikke går op i hvad han udanner sig som, men jeg kan ikke være sammen med en der ikke har drømme og mål indenfor sin karriere! Det betyder meget for mig, at man går op i noget og har en vision for at komme dertil hvor man ønsker at være.

x Hvad er dit yndlingstøjmærke? – Jeg elsker jo tøj, og at vælge mit yndlings er pretttty imposible, men lige fortiden er det nok Balenciaga og Redone.

x Hvor høj er du? – Jeg er 170 cm.

x Hvor gammel er du? – 20 år lige nu, men fylder faktisk 21 her d.7 maj (!!)

x Træner du? – Ja jeg træner ca. 1 gang om dagen og elsker at være i god form.

x Hvem er din yndlings klasse og elev? (til de nye læsere, så er jeg vikar på en folkeskole) – Jeg holder af hver og en klasse på skolen, selvfølgelig kender jeg de klasser, jeg har fast, en del bedre og eleverne derfra, men kan altså ikke vælge én haha.

x Hvor shopper du oftest? – Online shopper jeg virkelig mange forskellige steder, men mine faste sider, som jeg tjekker for nye varer, er; Nelly, Asos og Na-kd. Hvor inde i København er jeg altid i Zara og de små sidegader samt Illum. Men er oftest inde i butikker, hvis der er noget bestemt jeg søger, ellers køber jeg altid på nettet eller på ferier.

x Hvor meget shopper du på en måned? – Jeg shopper nok mindst 4 nye ting på en måned, og hvis jeg skal være helt ærlig, så er det ofte nok en del mere. (jeg er kan simpelthen ikke lade være, ups)

x Hvilke programmer bruger du til at redigere sine billeder? – Jeg bruger VSCO og Enlight til mine billeder og noglegange Snapseed. Synes de alle er virkelig gode til forskellige ting.

x Går du ofte i byen og fester? – Da jeg var yngre gik jeg en del i byen, men jeg er meget mere til en god drink og veninde talk en fredag aften, end den helt store bytur, nu!

Så kom der lidt svar på en masse blandede ting, og jeg vil sige 1000 tak til alle jer der skrev, mange at spørgsmålene var nogenlunde de samme, så jeg håber I alle føler I har fået svar her.

Rigtig god fredag,

Xx Ravn

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

​April motivation: Less of social medias