​Mine 5 næste køb & cphfw

Chleopatra Oils

Natural oils in Raven’s life

Godaften dejlige læsere, jeg sidder lige nu og har en time inden at jeg skal til næste fashion week arrangement, så jeg tænkte, at jeg lige ville fortælle jer om disse plantebaseret olier, jeg har været så heldig at fået lov at teste. Jeg har testet 4 forskellige produkter fra Chleopatra Oils, og jeg er SÅ vild med dem.

Produkterne jeg har testet, er valgt ud fra hvilken hudtype jeg har og hvilke produkter jeg synes kunne være spændende at afprøve effekten af, på lige præcis min hud.

Tamanu olie

Hemp seed Oil

Evening Primrose Oil

Geranium ? Blomstervand

Jeg har valgt disse produkter ud fra deres forskelligheder og de fleste grundet, at jeg, som nævnt, har meget tør hud om vinteren og derfor mangler fugt. Derudover så kiggede jeg på de naturlige ingredienser og valgte ud fra hvad jeg synes lød godt.

Jeg har testet produkterne i 14 dage og er rigtig glad for dem. Ved brug af bare én dråbe pr. påføring kan man virkelig mærke hvordan den arbejder med huden og den har gjort min hud så blød og dejlig. Derudover så er blomstervandet rigtig god til at friske mit ansigt op om morgnen. Jeg har brugt Geranium – blomstervand til håret også, hvilket man også kan med de fleste olier.

I finder alle produkterne fra Chleopatra oils her og jeg vil klart anbefale alle deres naturlige olier, som er lavet rent plantebaseret. Det giver en masse vitaminer til huden og holder alle tilsætningstofferne, såsom parfume, ude, som ellers findes i mange andre cremer og produkter.

So try it out, jeg er ihvertfald super glad for mine produkter!

Xx Ravn

Skrevet i samarbejde med Chleopatra Oils

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

​Mine 5 næste køb & cphfw