Places to be

It’s been a year

A year ago in Raven’s life

Nogen gange føler jeg, at tiden flyver afsted om ørene på mig, men at jeg ikke rigtig har nået alt det jeg gerne ville, og kan få følelsen af at mit liv er lidt i ?standby?, ment på den måde, at det hele kører lidt i samme ring. Jeg sad her til morgen og tænkte på, at jeg lige synes vi har haft nytår, og nu er vi allerede i midten af februar. Dog fik det mig også til at tænke på, at for lige præcis et år siden, der rejste jeg rundt i New Zealand med min bedste veninde og oplevede et fremmede land på egen hånd – og så fløj tankerne ellers over på hvad mere der egentlig er sket for mig siden februar sidste år.

For 1 år siden der:

x Rejste jeg et land rundt.

x Prøvede at ligge på hospitalet eller et uheld på den anden side af jorden end min familie.

x Jeg har oplevet Justin 2 gange bla. i New Zealand.

x Jeg red stadig og var i fuld gang med min sport.

x Jeg havde ikke arbejde i Calvin Klein, kun som vikar.

x Jeg havde lige startet min blog som en rejseopdateringsside og intet andet. På det tidspunkt troede jeg slet ikke at jeg ville starte den igen.

x Jeg er gået fra teenager til voksen

x Jeg har for første gang været i Marokko.

x Jeg har været i Italien og stå på ski for første gang.

x Jeg har været i London (for 6 gang haha)

x Jeg er gået fra at feste en del, til at det ikke rigtig siger mig noget.

x Jeg har fået lejlighed på Frederiksberg, som i øvrigt er min drømme placering.

x Jeg er gået fra at have et liv med heste hver eneste dag i mange timer til at have et liv hvor jeg næste ikke ved hvad jeg skal gøre når jeg har fri haha

x Jeg har planlagt en rejse på 2 måneder til USA

Disse ting er jo endda ?bare? højdepunkterne for mit seneste år, og når jeg ser tilbage på alt dette, så kan jeg mærke hvor meget der faktisk er sket på det ene år, og at jeg på ingen måder er samme sted i dag, som for et år siden. Jeg tror det er sundt nogen gange at se tilbage og tænke over alt det man har opnået, for at indse at man faktisk har rykket sig både mentalt og oplevelses vis og at alting jo slet ikke bare har kørt i ring.

Rigtig god weekend og mange knus herfra

Xx Ravn

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Places to be