Monterey & Santa Cruz

San Francisco & new in

White blazer from h&m can’t find it on the webside but similar here, Shorts and top from Zara, not on the webside yet (keep an eye out), try in store, Shoes here, Bag from Gucci and sunglasses from Balmain

Jacket from Diesel vintage, Dress from Diesel and bag from Balenciaga

Raven’s life in San Fransisco

Vi har nu tilbragt 4 dage i skønne San Francisco, og her er virkelig dejligt både temperaturmæssigt, så vi kan have lidt andet tøj end bikini på, og stemningsmæssigt specielt nede ved den berømte pier.

Mit første indtryk af San Francisco startede ikke ud alt for godt, da vi havnede på et hotel (for en nat), som lå i det mest slum og ulækre kvarter med helt ekstremt mange hjemløse, hvilket selvfølgelig også er en del af byen, men ikke det fedeste af befinde sig i. Vi havde heldigvis nyt hotel dagen efter, som ligger meget mere centrum og selvom her stadig er rigtig mange hjemløse, specielt i nogle gader, så er her lidt New York over de fine gader og lækre butikker samt centre. Så her føler jeg mig lidt mere tilpas.

Vi har kun 2,5 dag tilbage af rejsen, hvilket føles lidt ambivalent, da jeg både savner hjem samtidig med at jeg godt kunne rejse videre til den næste destination med det samme – men pengepungen bliver nok også glad for at komme hjem nu haha.

Jeg har glædet mig til at vise jer mine nye køb, ovenover ses bla. mine nye Balmain solbriller, Zara shorts, hvide blazer samt lidt andet nyt. der er link til det hele under billederne. I morgen kommer der endnu et nyt outfit op med min nye kjole (den er så fiiiin) og bomber jakke!

Love, Raven

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monterey & Santa Cruz