Milano day 2+3

Milano mini guide & vlog

Raven’s Milan guide

Et nyt hak blev sat på min bucketliste og endnu en smuk ny by fik jeg lov at opleve. Det var nemlig min første gang i Milano, men nu blev jeg rig på erfaringer og tænkte at jeg ville dele min bedste tips til at udnytte 3 dage i modebyen bedst muligt.

*Se alle spisesteder osv. i min vlog nederst i indlægget.

Spisesteder:  

Der er begrænset hvor mange steder man kan nå på 3 dage, men jeg vil klart anbefale at tage en tur på Café Macha hvor de serverer en masse vegansk, glutenfrit osv. a healthy one. Derudover så er Aperol tagterrassen, som ligger med smukt udsyn til Duomo, til en drink eller tapas en ide og ellers bare alle restauranter der ligger i Galleria vittorio emanuele II eller lige omkring. Til dessert eller whenever er det et must try at få en is fra Cioccolati Italiani. Hvis du er der i mange dage er der her et par steder jeg har læst mig frem til at skulle være rigtig gode as well.

Pavé 

Salad Me Café  

Bar Luce 

Blend 

Il Salumaio di Montenapoleone

Maio Restaurant

FancyToast 

  Hotel

Nogen af jer har spurgt til det hotel jeg boede på, og det forstår jeg godt, for nøj det var lækkert og så havde det bare en virkelig god beliggenhed! Der var gåafstand til alle de steder man burde besøge og så var det super flot. Hotellet hedder Hotel Marconi og kan varmt anbefales.

Seværdigheder og shopping

Milano er en smuk by, men jeg vil dog sige at det som jeg fandt mest smukt var centreret omkring domkirken Duomo som jo også er den største attraktion i Milano. Alt omkring denne kirke er et kig værd. Det er også her Galleria vittorio emanuele II ligger og La Scala Milan (operaen) befinder sig. Vi tog en bustur rundt i byen om tirsdagen, hvilket jeg også helt klart synes man skal gøre hvis man, som os, ikke havde tid til at skulle gå det hele rundt og hvis man, som mig, egentlig har det fint med bare at få vidst de lidt mindre attraktioner og ikke nødvendigvis behøver at bruge en masse tid på det. Set en halv til en her dag af til at gå på gaden der starter ved Corso Buenos Aires og fortsæt så bare ned mod Duomo.

Håber det var nyttefuldt for jer der står og overvejer om et smut til Milano er jeres næste get-away og ellers bare lidt inspo for jer andre 😉

Husk at se min Milano Vlog lige her: Milano Vlog

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Milano day 2+3