#mitlorteliv

​Challenge started in more than one way

Raven’s life

Så blev det d.22 Januar og #Nouw30DayChallenge skydes i gang i dag. Udover det, så har jeg besluttet mig for, at de næste 30 dage også skal være en “no suger challenge” dvs. intet mad med højt sukker indhold. Grunden til at jeg har sat mig for for dette, er for at se hvordan min krop vil udvikle sig mht. til træning og diverse andre ting. Derudover bare for at udfordre mig selv og begive mig ud i endnu flere nye madoplevelser! (fik de lækreste spinatmadpandekager igår mmm)

Jeg glæder mig til at dele en masse nye indlæg med jer over de næste 30 dage, og forhåbentlig spore mig helt ind på hvad I aller bedst kan lide at læse om.

I dag har Jose og jeg været på café og fået en lækker kaffe og ellers har jeg bare nydt min dag. Jeg elsker at starte mine uger som dage i dag, hvor jeg har fået trænet, ryddet op og hygge mig med min bedste veninde ooog som ses ovenover at få hygge med min hund! haha

Nu vil jeg gå i seng og læse den sååå gode bog jeg er i gang med. Der er forøvrigt en del der har spurgt ind til de bøger jeg læser, og der kommer et lille indlæg om mine favorit bøger snarrest.

Xx Ravn

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#mitlorteliv