Det skal du vide om Instagram nu

Jeg rejser til

I læste rigtigt, ikke nok med en sommerferie og en Milano tur planlagt, så blev der lige tilføjet 2 ekstra rejser til min rejsekalender og denne gang fik den bidende kulde i søndags, min mor og jeg til at bestille en ren afslapnings-tur til Egypten her i December. Vi skal simpelthen ikke lave andet end at nyde solen, spise lækkert mad og måske tage en træning eller to – og ikke mindst læse en helt masse gode bøger. Derudover så skal vi bo på et 5* hotel ved navn Hotel Hawaii Le Jardin Aqua park og ifølge mig så ser det ret så lækkert (og instaværdigt) ud. Jeg glæder mig ufatteligt meget til bare at koble helt af i en uges tid!

Ikke nok med det, så skal jeg selvfølgelig også på den årlige skitur med min far og søster og i år bliver det i uge 5 da det derved kan kombineres med at min søster er afsted med sit studie og jeg kan nå det inden studiestart. Derfor tager vi et smut til Val’ d’Isère hvilket jeg simpelthen også glæder mig så meget til – jeg ved nemlig intet bedre end den hyggestemning der er over skiferier. Hotellet kan jeg ikke vise jer endnu da vi ikke helt har besluttet os, så det må I få at se i en evt. vlog til den tid 😉

Så mit 2018 ser altså ud til at slutte ret godt på rejsefronten med en god blanding af mode, varme og action. I kommer selvfølgelig til at se meget mere til det hele!

Love, Raven

*i mellemtiden kan I se hvordan jeg bor i min nye lejlighed lige her!!!

https://www.youtube.com/watch?v=uqgqD4CeSz4&t=490s

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det skal du vide om Instagram nu