London mini guide

When in New York

Godaften søde læsere, her er stille fortiden, men som I måske har bemærket så har jeg primært været frem og tilbage fra lufthavnen og rundt på de forskellige ferier hele januar måned. Dertil startede jeg studie her i mandags (egentlig sidste tirsdag, men der var jeg i Frankrig som I ved), så her er en masse spændende, nye og tidskrævende ting, der også liiige skal lægges fokus på.

Der er rigtig mange af jer der har spurgt ind til mine forskellige outfits i NY, så jeg har her samlet det hele med links til alt det der stadig kan findes, håber det kan hjælpe.

Bukser fra Stig P, sko fra Nike. og taske fra Chanel  Kjole fra Co’couture, Jakke fra Meotine Pumps fra Aldo (udgået), Skjorte fra Zara Sweater fra Helmut Lang, jeans fra Anine Bing x Gina Tricot, pumps fra Aldo og taske fra Chanel   Nike cap, bomber fra Diesel, t-shirt fra Acne, t-shirt fra Supreme, bukser fra Sisters point og sko fra Nike.

Støvler fra Aldo, Skjorte fra Zara, Jakke fra Meotine og taske fra Chanel. 

Der vil nok ikke blive postet sååå meget det næste stykke tid, da jeg fokuserer på skolen, meeen mon ikke der kan snige sig et par fashion tips ind undervejs 😉

Love, Raven 

ps. husk I altid kan skrive og spørger undervejs som I ser ting på min Instagram: Mathilderavnc

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

London mini guide