Phuket, Thailand

H&M Studio SS19

H&M Studio Collection 

Måske det bare er fordi jeg nu har været i sol og sommer en del dage, og at solen skinnede i København inden jeg tog afsted, men en ting er sikkert og det er, at jeg glæder mig til en rigtig “sommer i københavn” i år (lad os håbe den bare er halv så god som sidste år). Som I måske husker tilbragte jeg jo et par måneder i USA sidste år, så jeg glæder mig faktisk lidt til bare at være hjemme det meste af tiden henover sommeren i år.

Som overskriften indikerer så er H&M’s studio kollektion blevet lanceret og jeg synes ikke, de af jer hvis næse det er strøget forbi,  skulle snydes for at vide at den rammer online og i butikken på Amagertorv, her d.21/3. Personligt er jeg helt forelsket i deres farve-sammensætninger – de har ramt spot on for hvad jeg søger denne sommer, så jeg kommer helt sikkert til at prøve at få fat i nogle af disse items til den varme tid.

 

Hvis I har lyst må I meget gerne smide en kommentar eller skrive et feedback på Instagram, om hvorvidt I kunne tænke jer flere af disse slags indlæg.

Hele kollektionen kan ses  her

Love, Raven   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Phuket, Thailand